Facebook post by University of Helsinki

Ensimmäisen kerran Anna Spikberg huomasi, ettei hänen Viivi-kääpiösnautserillaan ollut kaikki kunnossa, kun se törmäsi kävelyllä suojatiemerkkiin. Syy selvisi lääkärissä: Viivillä oli harvinainen verkkokalvon äkillinen surkastuma, sards. Näkökyvyn menettämisen ohella Viivi sai myös muita oireita, ja kymmenisen kuukautta ensimmäisten oireiden jälkeen Viivin kunto romahti lopulta parissa päivässä. Kun Viivi jouduttiin lopettamaan, Anna lahjoitti koiran henkivakuutuskorvauksen koirien terveystutkimukseen. Hän päätti tukea tutkimusta, koska halusi omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että tutkimusta pystytään tekemään. Anna toivoo, että tutkimuksen ansiosta yhä useampi koira pysyy terveenä.
Tieteen voimalla turvaamme eläinten ja ihmisten terveyden – Lahjoita tänään | Lahjoita | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Lahjoita tänään -päivänä 24.11. kutsumme ihmiset mukaan tukemaan eläinlääketieteellistä huippututkimusta. Lahjoita nyt ja olet mukana parantamassa eläinten ja ihmisten terveyttä ja hoitoa.