ThinkWall

Thinkwall

#HelsinkiUni

Menu
  • ThinkWall
  • Think Corner
  • Sustainability
  • Health
  • Education
  • Nordic Welfare
  • Data
  • Follow HelsinkiUni
  • Search
  • Search
» ThinkWall » ThinkWall

Twiitti käyttäjältä @helsinkiuni

Julkaistu 19.07.2020 klo 09:00

Kala-ateriat ovat nykyään usein norjalaista lohta. Kalaruokalistaa voisi monipuolistaa sekä kulinarismin että ympäristön takia, sanoo tutkija. #HelsinkiSustainability #kala #ympäristö @yliopistolehti https://t.co/1jQHsa1aUz

— University of Helsinki (@helsinkiuni) July 19, 2020 06:00
Asiasanat HelsinkiSustainability kala ympäristö
Jaa Twitter Facebook LinkedIn
Read More Arrow
  • About Thinkwall Read More Arrow
  • Contact Information Read More Arrow
  • Follow HelsinkiUni Read More Arrow
© Helsinki University 2015