ThinkWall

Thinkwall

#HelsinkiUni

Menu
  • ThinkWall
  • Data
  • Nordic Welfare
  • Education
  • Health
  • Sustainability
  • Think Corner
  • Follow HelsinkiUni
  • Search
  • Search
» ThinkWall » ThinkWall

Twiitti käyttäjältä @helsinkiuni

Julkaistu 07.01.2022 klo 16:01

Munanvalkuaisjauheen tuotannon ympäristökuormitusta voi vähentää ja tuotannon kestävyyttä lisätä tuottamalla munanvalkuaisen tärkeimmän proteiinin rihmasienen avulla. #HelsinkiUni #kestävyys #ruokateknologia https://t.co/JQYXyrFxJo

— University of Helsinki (@helsinkiuni) January 07, 2022 14:01
Asiasanat HelsinkiUni kestävyys ruokateknologia
Jaa Twitter Facebook LinkedIn
Read More Arrow
  • About Thinkwall Read More Arrow
  • Contact Information Read More Arrow
  • Follow HelsinkiUni Read More Arrow
© Helsinki University 2015