Alumnipäivässä pysähdymme keskustelemaan siitä, miten teknologia muokkaa maailmankuvaamme. Keskustelun eriytyminen eri alustoille ja ryhmiin on aiheuttanut viime aikoina hätkähdyttäviä ilmiöitä, kuten esimerkiksi Yhdysvaltojen kongressitalon valtauksen. Voimmeko vahvistaa yhteisöllistä ja osallistuvaa käyttäytymistä myötätunnon kautta, datan avulla? Vai ovatko tunteiden sävyttämät jakolinjat tulleet pysyväksi osaksi yhteiskuntaa? Alumni, päivitä tietosi maailmasta. Tervetuloa verkon äärelle tiistaina 23.3.2021 klo 17.30. Ilmoittaudu mukaan nyt!
Alumnipäivä 2021 l.facebook.com

Alumnipäivässä pysähdymme keskustelemaan siitä, miten teknologia muokkaa maailmankuvaamme. Keskustelun eriytyminen eri alustoille ja ryhmiin on aiheuttanut viime aikoina hätkähdyttäviä ilmiöitä, kuten Yhdysvaltojen kongressitalon valtauksen. Voimmeko vahvistaa yhteisöllistä ja osallistu...