Tekoälyn käyttö herättää monissa huolta. Teknologialla voidaan saada aikaan suuria muutoksia, niin hyvässä kuin pahassa. Maksuton Tekoälyn etiikka -verkkokurssi auttaa ymmärtämään, mitä tekoälyn käyttäminen eettisesti hyväksyvällä tavalla tarkoittaa ja mitä se vaatii yhteiskunnilta ja yksilöiltä.
Tekoälyn etiikan ymmärtäminen on jo tarpeellinen kansalaistaito - Verkkokurssi antaa avaimia teknologian käytön vaikutuksiin | Helsingin yliopisto fal.cn

Tekoälyn käyttö herättää huolta, sillä teknologialla voidaan saada aikaan suuria yhteiskunnallisia muutoksia, niin hyvässä kuin pahassa. Maksuton Tekoälyn etiikka –verkkokurssi auttaa ymmärtämään, mitä tekoälyn käyttäminen eettisesti hyväksyvällä tavalla tarkoittaa ja mitä se...