Helsinkiläinen Soili Holttinen halusi tehdä hyvää saamallaan perinnöllä. Yliopiston kuukausilahjoittajana hän voi helposti vaikuttaa itselleen tärkeisiin asioihin, kuten ilmastonmuutoksen ja luontokadon ratkaisemiseen. Vaikka luontokato surettaa ja pelottaa, hän on myös optimisti. – Kyllähän siihen on pakko vaan uskoa, että se onnistuu, koska toivoa pitää aina olla.
Luontokato ja ilmastonmuutos ovat aikamme tärkeimmät ratkaisua vaativat asiat, siksi halusin lahjoittaa tutkimukselle | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Helsinkiläinen Soili Holttinen halusi tehdä hyvää saamallaan perinnöllä ja samalla jatkaa isänsä lahjoitustyötä. Helsingin yliopiston kuukausilahjoittajana toimiminen on osoittautunut helpoksi tavaksi vaikuttaa itselle tärkeisiin asioihin.