Vielä on viikko aikaa hakea suomen- ja ruotsinkielisiin kandi- ja maisteriohjelmiimme sekä englanninkieliseen Bachelor's Programme in Science -kandiohjelmaan! Jos mietit millaista opiskelu on eri koulutusohjelmissa, voit chattailla opiskelijoidemme kanssa ja kysyä heiltä! Chattaa opiskelijoidemme kanssa kaikesta opiskelijaelämään liittyvästä ja lue heidän blogikirjoituksiaan Helsingin yliopistossa opiskelusta.
Chattaa opiskelijoiden kanssa ja lue opiskelublogeja l.facebook.com

Mietitkö millaista on opiskella esimerkiksi kasvatustieteitä Helsingin yliopistossa? Entä millainen opiskelijakaupunki Helsinki on ja miten sieltä löytää asunnon? Näihin kysymyksiin saat vastauksia chattaamalla opiskelijoidemme kanssa. Voit myös lukea opiskelijoiden blogeja ja kokemuksia op...