Ilmoittautuminen syksyn Tsekkaa Helsingin yliopiston kandiohjelmat –etätapahtumaan on nyt auki! Torstaina 18.11.2021 järjestettävä etätapahtuma koostuu neljästä puolen tunnin webinaarista. Webinaareissa pääset kuulemaan opiskelijoiden ja asiantuntijoiden puheenvuoroja opiskelijaelämästä, opiskelusta, alan valinnasta sekä työllistymisestä.
Tsekkaa Helsingin yliopiston kandiohjelmat 2021 | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Helsingin yliopiston opiskelijat kertovat sinulle kuudessa Tsekkaa Helsingin yliopiston –kandiohjelmat teemawebinaarissa muun muassa alavalinnan tekemisestä, opiskelijaelämästä sekä syistä, miksi he valitsivat Helsingin yliopiston opiskelupaikaksi. Tutustu alla webinaarien sisältöihin ja i...