Tervetuloa seuraamaan suoraa lähetystä Helsingin yliopiston Tiedekulmasta! Tutkimuksen edistysaskeleet antavat toivoa koronakriisin ratkaisemisesta. Avoimia kysymyksiä on kuitenkin valtavasti: Kuinka laajasti ja ketä kannattaa testata? Miltä epidemian seuraava aalto näyttää? Milloin rokote on valmiina? Helsingin yliopiston huippututkijat vastaavat kysymyksiin ja jakavat näkemyksensä siitä, miten voimme ratkaista akuutin kriisin ja estää vastaavaa kriisiä puhkeamasta uudelleen myöhemmin. Mukana keskustelemassa zoonoosivirologian professori Olli Vapalahti, uhkaavien infektiotautien apulaisprofessori Tarja Sironen ja lääketieteellisen tiedekunnan varadekaani Kari Reijula. Tilaisuuden avaa kansleri Kaarle Hämeri. Haastattelijana Reetta Räty.