Luonnon monimuotoisuuden suojelu on hyvin esillä politiikassa, mutta syvempi taso on vielä lapsenkengissä. Miten esimerkiksi ristiriitoja monimuotoisuuden ja muiden tavoitteiden välillä ratkaistaan? Opiskelija Henry Laine tutki aihetta pro gradu -tutkielmassaan, johon hän sai tukea lahjoitusvaroista.
Miten luontokato huomioidaan poliittisessa päätöksenteossa – lahjoitusvaroista tuetaan aikamme suurten kysymysten tutkimista | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Valtiotieteitä opiskeleva Henry Laine selvittää pro gradu -tutkielmassaan luonnon monimuotoisuuden suojelun ja poliittisen päätöksenteon välisiä yhteyksiä. Ilman lahjoitusvaroista saatua stipendiä työn valmistuminen nopeassa aikataulussa olisi ollut vaikeaa.