Me Helsingin yliopistossa haluamme tukea opiskelijoita ja tutkijoita mahdollisimman paljon. Jaamme tukea lahjoitusrahastoista vuosittain yli 525 000 euroa apurahoina, stipendeinä ja palkointoina. Tuen jakamisen mahdollistavat yksityishenkilöt ja yhteisöt, jotka ovat lahjoittaneet Helsingin yliopistolle. Tämän vuoden apurahahaku on nyt auki. Hae tukea opintoihin tai tutkimukseen!
Apurahat, stipendit ja avustukset | Opiskelijan ohjeet guide.student.helsinki.fi

Apurahat, stipendit ja avustukset Valitse koulutusohjelma Valitse koulutusohjelma Hae koulutusohjelmaa Koulutusohjelman nimi Kandiohjelmat Biologian kandiohjelma Elintarviketieteiden kandiohjelma Eläinlääketieteen kandiohjelma Farmaseutin koulutusohjelma Filosofian kandiohjelma Fysikaalisten tiet...