Ensimmäisen opetusperiodin päätteeksi kaikilla Helsingin yliopiston uusilla kandiopiskelijoilla on jotain yhteistä: kokemus siitä, millaista on opiskelu uusissa koulutusohjelmissa. Kevään yhteishaussa yliopiston hakukohteiden määrä väheni vuoden takaisesta 102:sta 63:een. Laajojen opintokokonaisuuksien rakentamisessa on ollut opetushenkilölle haastetta. Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelmassa opiskelevan Benjamin Pitkäsen mielestä työssä on onnistuttu hyvin. – Toistaiseksi eri aiheet ovat olleet hyvin tasapainossa. Kivaa on myös, että kattaus ja näkökulma aiheisiin ovat laajempia kuin mitä yksi opintosuunta tarjoaisi, Pitkänen sanoo.
Opiskelijan monet koulutusuudistukset | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Ensimmäisen opetusperiodin päätteeksi uusilla kandiopiskelijoilla on kokemus siitä, millaista on opiskelu uusissa koulutusohjelmissa.