Olemme päivittäneet korona-ohjeemme viimeisimpien alueellisten rajoitusten mukaisesti. Tarkan ohjeistuksen ja viimeisimmät tiedot löydät aina tähän linkatulta sivulta. Opetus ja väitöstilaisuudet 🔹Opetus ja tentit jatkuvat pääsääntöisesti etänä vuoden 2020 loppuun asti. Lähitentit ja -opetus, joille annettu lupa, siirretään etänä pidettäviksi tai järjestetään max 20 hlön ryhmissä. 🔹Väitöstilaisuudet järjestetään etänä vuoden 2020 loppuun asti. Uudenmaan alueelliset rajoitukset 🔹Itseopiskelutilojen paikkamäärää rajoitetaan 20 hlöön per tila 23.11. alkaen kolmen viikon ajan. 🔹Unisportin tulee noudattaa pääkaupunkiseudun suosituksia ja määräyksiä kolmen viikon ajan. Kevään 2021 tapahtumat 🔹 Kansainväliset konferenssit toteutetaan virtuaalisina 31.8.2021 asti. 🔹 Kevään tilaisuudet tulee suunnitella ensisijaisesti etänä pidettäväksi tai siirtää eteenpäin.
Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Tälle sivulle päivitetään tietoa koronavirustilanteesta Helsingin yliopistossa.