Helsingin yliopiston lahjoitusrahastojen apurahahaku on jälleen auki 7.2. asti. Helsingin yliopiston rahastoihin kuuluu yli 200 rahastoa, jotka ovat yliopiston ystävien, alumnien ja muiden tukijoiden perustamia. Rahastoista jaetaan vuosittain apurahoja ja stipendejä 600 000 euroa yli 200 tutkijalle ja opiskelijalle sekä useita miljoonia tukea erilaisille tutkimus- ja opetushankkeille.
Apurahat, stipendit ja avustukset | Opiskelijan ohjeet guide.student.helsinki.fi

Apurahat, stipendit ja avustukset Valitse koulutusohjelma Valitse koulutusohjelma Hae koulutusohjelmaa Koulutusohjelman nimi Kandiohjelmat Biologian kandiohjelma Eläinlääketieteen kandiohjelma Elintarviketieteiden kandiohjelma Farmaseutin koulutusohjelma Filosofian kandiohjelma Fysikaalisten tiet...