Miten yliopisto voisi edistää tutkimustiedon välittymistä päätöksentekijöiden käyttöön? Päätimme yhdessä Kaskas Median kanssa kokeilla sitä pienimmän yhteisen nimittäjän avulla: kohtaamisissa. Kutsuimme viisi tutkijaa ja viisi päättäjää kahvikupin äärelle keskustelemaan päättäjiä askarruttaneista aiheista. Syntyi luottamusta ja uusia oivalluksia. Lue niistä lisää ja katso video.
Tutkija ja päät­täjä ko­hta­s­ivat – syntyi luot­tamus, joka ro­hkaisee kysymään mitä vain | Helsingin yliopisto helsinki.fi

“Voisimmeko yhdessä tehdä jotain tieteen ja päätöksenteon välisen vuorovaikutuksen vahvistamiselle?” Näin luki sähköpostissa, jonka lähetimme viime syksynä viidelle eri tavoin päätöksentekoa edustavalla henkilölle ja viidelle tutkijalle.