”Tämän täytyy olla helvetti”, Vincenzo Cerullo sanoi lääkärille lasten syöpäosastolla, kun hänen yksivuotias poikansa oli sairastunut syöpään. ”Ei suinkaan”, lääkäri vastasi. ”Tämä on viimeisiä paikkoja, joissa ihmeitä yhä tapahtuu.” Cerullon poika parantui, ja isä kehittää nyt uudenlaisia syöpähoitoja, jotka onnistuessaan olisivat kiitos suomalaiselle yhteiskunnalle. Helsingin yliopiston uusi biologisen lääkekehityksen professori Cerullo on yksi Uusien professorien juhlaluennot – Inaugural lectures -tapahtuman puhujsista 29.5. Tervetuloa kuuntelemaan luentoja yliopiston päärakennukseen tai striimin ääreen!
Kiitollisuus kirittää Vincenzo Cerulloa kehittämään hoitoa syöpään | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Professori Vincenzo Cerullon idea voi mullistaa syöpähoidot.