Helsingin yliopiston lähiopetus keskeytetään 18.3. –13.4.2020. Tiedotamme lisää Helsingin yliopiston toimista tiistaina 17.3. noin klo 12. 🔹Suomen hallitus on suositellut, että yliopistojen tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään. 🔹Opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen. 🔹Yliopistojen on varautumisessaan varmistettava toiminnan kannalta välttämättömien tukitoimintojen ja verkkoyhteyksien moitteeton toiminta omalta osaltaan sekä huolehdittava riittävästä opiskelijoiden sekä henkilöstön ohjeistuksesta. 🔹Hallitus on suosittanut, että julkisen sektorin työnantajat määräävät ne työntekijät etätyöhön, joiden työtehtävät sen mahdollistavat. Helsingin yliopistossa tämä varmistetaan esihenkilön kanssa sopimalla. 🔹Helsingin yliopiston valmistelut tarkemmista käytännön ohjeista käynnistyvät tiistaiaamuna 17.3. Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.
Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Tälle sivulle päivitetään tietoa koronavirustilanteesta Helsingin yliopistossa.