Annika Laakson puolisolla Villellä todettiin vuonna 2009 aivoissa harvinainen syöpäkasvain. Vaikka syöpätutkimus on edennyt huimasti viime vuosina, harvinaisessa sairaudessa osaaminen voi olla ohuen oljenkorren varassa. Siksi Laaksojen perhe perusti #cycle4sarcoma-keräyksen tukeakseen sarkoomatutkimusta. Ville menehtyi sarkoomaan heinäkuussa. Kampanja ja lahjoittaminen ovat antaneet perheelle tunteen, että läpikäydyllä on ollut jokin merkitys. - Lapset ovat nyt 10 ja 14. Olen sanonut heille, että isä on jättänyt vahvan jäljen keräyksellään. Että te ette ehkä vielä ymmärrä sitä, mutta tulette myöhemmin ymmärtämään sen, Annika sanoo.
Puolisoni sairastui harvinaiseen syöpään, siksi halusimme tukea sen tutkimusta | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Sarkooman kaltainen harvinainen sairaus vaatii lisää tutkimusta ja lääkäreiden kouluttamista. Lue Laaksojen perheen tarina, kun perheenisä sairastui syöpään.