Tietotekninen toiminnanohjaus on yleistynyt hoiva-alalla. Esihenkilöt irrotetaan kotipalvelun asiakastyöstä ja sijoitetaan hallinnollisempaan rooliin. Tuloksena esihenkilöiden suhtautumistapa johtamaansa työhön muuttuu ja päätöksenteossa korostuvat ajankäytön vertailut ja kotihoidon resurssien tasapuolinen jakaminen.
Kunnallisen kotipalvelun esihenkilötyössä korostuu ajankäytön vertailu | Helsingin yliopisto www.helsinki.fi

Tietotekninen toiminnanohjaus on yleistynyt myös hoiva-alalla, jossa esihenkilöt irroitetaan kotipalvelun asiakastyöstä ja heidät sijoitetaan hallinnollisempaan rooliin. Tämän uuden mallin myötä esihenkilöiden suhtautumistapa johtamaansa työhön muuttuu, ilmenee Helsingin yliopiston väit...