Opiskelijoiden tulevaisuudensuunnittelua ja urapohdintoja helpottaa Urapolulla.fi.-verkkopalvelu. Opiskelija voi sivustolla tehdä luodata tulevaisuuden urahaaveitaan esimerkiksi miettimällä arvojaan, itseluottamustaan ja verkostojaan. Kaikkiin Helsingin yliopiston uusiin tutkintoihin on linjattu sisältyväksi työelämäorientaatiota ja urasuunnittelua. Urapolulla.fi-sivuston taustalla ovat Helsingin yliopiston urapalvelut, Jyväskylän yliopiston ohjausalan koulutus- ja tutkimusyksikkö sekä Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+.
Tienviitta urapolulle | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Kaikkiin Helsingin yliopiston uusiin tutkintoihin on linjattu sisältyväksi työelämäorientaatiota ja urasuunnittelua. Muissa Suomen yliopistoissa näin selkeää päätöstä ei ole. Tavoitteena on alusta saakka tukea opiskelijoiden ratkaisuja ja orientoitumista tulevaisuuteen. Apua tarjoaa uusi verkkopalve...