Tänään vietetään säätiöpäivää. Kiitos säätiöille tuestanne tutkimukselle ja opetukselle. Vi riktar ett varmt tack till alla stiftelser för ert stöd till Helsingfors universitetets forskning och undervisning. Tukenne muuttaa maailmaa paremmaksi. Kuningas-säätiön tuoreen lahjoituksen avulla tutkijat jatkavat työtä syöpätutkimuksen kehittämiseksi Helsingin yliopistossa.
Kuninkaan säätiö lahjoittaa 500 000 euroa lääketieteelliselle koulutusalalle | Helsingin yliopisto www.helsinki.fi

Taistelu harvinaista ja aggressiivista GIST-syöpää vastaan oli syy, joka sai Luise ja Henrik Kuninkaan säätiön (Luise och Henrik Kuningas stiftelse) lahjoittamaan yliopiston lääketieteelliseen koulutusohjelmaan puolen miljoonan euron summan.