Under startup-evenemanget Slush presenterar Helsingfors universitet innovationer som bygger på spetsforskning inom olika vetenskapsområden. På universitetets avdelning presenteras totalt 13 innovationer i olika stadier av kommersialisering. – Företag som bygger på spetsforskning och innovationer som håller på att kommersialiseras är unika investeringsobjekt. Investeringsalternativ finns inom allt från medicinska innovationer till export av utbildning, berättar Jari Strandman, verkställande direktör på Helsinki Innovation Services. Helsingfors universitets forskningsinstitut HiLIFE introducerar life science under evenemanget Slush Y Science.
Smärtfri mätning av blodsocker och tolv andra vetenskapsinnovationer presenteras under Slush | Helsingfors universitet helsinki.fi

Under startup-evenemanget Slush presenterar Helsingfors universitet innovationer som bygger på spetsforskning inom olika vetenskapsområden. De aktuella innovationerna är GlucoModicum, Biodecon, Moprim och Nanojet. Helsingfors universitets forskningsinstitut HiLIFE introducerar life science under eve...