Verkkokurssit, etäopiskelu, YouTuben opetusvideot... Tulevaisuudessa oppitunteja eivät ehkä suunnittele enää pelkät opettajat, vaan mukana saattaa olla kokonainen tiimi: koodaajat kehittävät järjestelmän, suunnittelija miettii ulkonäköä ja käytettävyyttä ja opettaja katsoo kurssia pedagogiikan ja sisällön näkökulmasta. – Jotta digitaalisista opetusmenetelmistä ja verkossa pidetyistä kursseista tulee tasokkaita, opetuksen ammattilaisten pitää olla mukana kehittämässä niitä, sanoo yliopistonlehtori Joseph Flanagan.
”Jos opet­ta­jat ei­vät ke­hi­tä verk­ko-ope­tus­ta, kou­lu­tus muut­tuu pi­ka­ruo­ak­si” | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Yliopistonlehtori Joseph Flanagan kehittää digitaalista opetusta taatakseen, että tulevaisuuden opetus on tasokasta.