Opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen kevätjuhla eli Floran päivä tulee taas! Floraa juhlitaan keskiviikkona 12.5. kello 17–19 ensimmäistä kertaa etäyhteyksin. Ilmoittautuminen aukeaa tänään! Studenternas och personalens gemensamma vårfest Floradagen kommer! Efter ett års paus firas Flora igen på onsdagen den 12 maj kl. 17–19. Den här gången kommer Flora för första gången till dig via distansuppkoppling. Evenemanget har förhandsanmälning. Anmälan öppnar i dag kl. 12.00 Flora’s Day is the joint springtime celebration of the students and personnel. This year, Flora is celebrated at 5–7 pm on Wednesday 12 May. The celebrations will be organised using a remote connection for the first time ever. The event has advance registration, which opens at noon today!