Maijaliisa Erkkolan ravitsemustieteen kursseilla opiskelijat osallistuvat alusta asti tutkimusprojekteihin ja tieteellisen tiedon jakamiseen. He esimerkiksi testaavat kasvuyritysten tekemien ravitsemussovellusten käytettävyyttä tai pitävät ravitsemusluentoja yliopiston ulkopuolella. Kun opinnot ahdistavat, Erkkola antaa opiskelijoilleen romaanin luettavaksi. Hän onkin yksi Helsingin yliopiston hyvinä palkituista opettajista. Hae elintarviketieteiden kandiohjelmaan tai muihin Helsingin yliopiston kandi- ja maisteriohjelmiin yhteishaussa 3.4.2019 klo 15:00 mennessä.
”Hyvä opettaja ei huoli vastausta ’en tiedä’, vaan auttaa kohti ratkaisua” | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Kun opinnot ahdistavat, ravitsemustieteen yliopistonlehtori Maijaliisa Erkkola antaa opiskelijoilleen romaanin luettavaksi.