Eläinrakkaalle Katri Kosuselle oli unelmien täyttymys, kun hän pääsi opiskelemaan eläinlääketieteelliseen tiedekuntaan. Opintojen monipuolisuus myös yllätti hänet positiivisesti: eläinten terveyden- ja sairaanhoidon lisäksi opiskellaan mm. eläinsuojelua, tarttuvien eläintautien vastustamista sekä elintarvikevalvontaan liittyviä aiheita. Monipuoliset opinnot avaavatkin hänelle useita eri vaihtoehtoja urapolulle. Eläinlääkärin lisäksi voi työllistyä vaikkapa elintarviketurvallisuuden tai lääkekehityksen puolelle.
Tuleva eläinlääkäri opiskelee varsojen terveyttä, viruksia ja lihantarkastusta | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Katri Kosunen pääsi opiskelemaan unelma-alaansa Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä. Monipuoliset opinnot avaavat hänelle useita eri vaihtoehtoja urapolulle.