Pop up -rokotuspiste tulee Kaisa-kirjastoon perjantaina 17.9. 💉 Tuomme Helsingin kaupungin kanssa pop up -rokotuspisteen Kaisa-kirjaston Ohjauskulmaan. Rokotuspiste sijaitsee siis Fabianinkadun puolen pääovista heti oikealla. Rokotuspiste on Kaisa-kirjastossa 17.9.–22.9. Suosittelemme sekä opiskelijoille että henkilökunnalle rokottautumista. 20–29-vuotiaiden rokotekattavuus on vielä kovin alhainen ja se vaikuttaa siihen, miten voimme lisätä lähiopetusta ja avata yliopistoa muutenkin. Nyt rokottautuminen on tosi helppoa: ei tarvitse edes varata aikaa. Tule vaikka käymään luentojen välissä! Rokotuspiste on avoinna 17.9. – 22.9 arkisin klo 11–15. Ota mukaan rokotukseen henkilö- tai Kela-kortti. Varaudu jäämään rokotuksen jälkeen seurantaan vähintään 15 minuutiksi.
Pop up –rokotuspiste Kaisa-talon kirjastoon | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Helsingin yliopisto haluaa mahdollistaa henkilöstölle ja opiskelijoille helpon tavan hankkia rokotuksen.