58 prosenttia selkärankaisista eläinyksilöistä on kadonnut 50 viime vuoden aikana. Jos haluamme hillitä luontokatoa, tarvitsemme tutkimustietoa, joka karttuu pitkien aikasarjojen kautta, sekä ripeitä muutoksia esimerkiksi metsätaloudessa, rakentamisessa ja kulutuskäyttäytymisessä, kirjoittaa Luonnontieteellisen keskusmuseon eläintieteen yksikön johtaja Pasi Sihvonen.
Joka yhdeksäs laji on Suomessa uhanalainen – mutta keinot luontokadon hillitsemiseen ovat tiedossa | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Tarvitsemme tutkimustietoa, joka karttuu pitkien aikasarjojen kautta, sekä ripeitä muutoksia esimerkiksi metsätaloudessa, rakentamisessa ja kulutuskäyttäytymisessä, kirjoittaa Luonnontieteellisen keskusmuseon eläintieteen yksikön johtaja Pasi Sihvonen.