Julkaisimme raportin kestävyys- ja vastuullisuustoimistamme sekä seuraavien vuosien kestävyys- ja vastuullisuussuunnitelman. "Tieteen ja tutkimuksen merkitys planeetan tulevaisuudelle on korvaamaton. Ilman tutkimusta emme välttämättä edes hahmota ongelmia, saati osaa ratkaista niitä", sanoo vararehtori Tom Böhling.
Yliopisto julkaisi ensimmäisen kestävyys- ja vastuullisuusohjelmansa: ”Tarvitaan enemmän yhdessä tehtyjä tekoja kuin sanoja” | Helsingin yliopisto www.helsinki.fi

Vararehtori Tom Böhlingin mukaan yliopistolla on suuri vastuu ja tilaisuus rakentaa entistä kestävämpää tulevaisuutta. Yliopisto voi vaikuttaa niin tutkimuksen, opetuksen kuin yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen kautta – unohtamatta omia arjen tekoja.