Elinkeinoelämän edustajat ovat aktiivisesti olleet mukana luomassa verolainsäädäntöön aukkoja, joiden vuoksi Suomi on menettänyt vuosittain kymmenien miljoonien eurojen verotulot. Aloite verovälttelyä hillitsevään lainsäädäntöön on tullut muun muassa kansalaisjärjestöiltä ja viranomaisilta, mutta lopullisen lainsäädännön tehottomuus on elinkeinoelämän edunvalvonnan seurausta.
Elinkeinoelämän lobbaus on vesittänyt veronkiertoon kohdistuvia lakihankkeita | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Elinkeinoelämän edustajat ovat aktiivisesti olleet mukana luomassa verolainsäädäntöön aukkoja, joiden vuoksi Suomi on menettänyt vuosittain kymmenien miljoonien eurojen verotulot. Uusi oikeustieteellinen tutkimus osoittaa, ketkä ovat onnistuneet vaikuttamaan verolainsäädäntöön ja miten...