Vetenskapen är det bästa vi har, fast fakta inte alltid räcker till. Vi måste ändå agera och gå framåt enligt det som vi kan sluta oss till vetenskapligt, anser professor Anu Kantola. ”Även om vi inte vet allt, har vi med hjälp av vetenskapen kunnat ta oss till månen, bota sjukdomar och bygga upp framgångsrika samhällen.” Kantola är mottagaren av J.V. Snellman-priset för informationsspridning."
En prisbelönt professor som försöker förstå de stora utvecklingslinjerna | Helsingfors universitet helsinki.fi

Mottagaren av J.V. Snellmanpriset för informationsspridning, professor Anu Kantola, har alltid intresserat sig för det nya som händer ute i världen. Kantola försöker förstå händelsernas dynamik.