Docrates Syöpäsairaala on jo useita kertoja kanavoinut kiitollisten potilaidensa lahjoituksia syöpätutkimuksemme tueksi. Yliopistomme ja Docrateksen yhteistyö on hieno esimerkki siitä, miten nopeasti kehittyvällä syövän immunologisten hoitojen alueella pystytään etenemään tehokkaasti havainnoista hoitoihin. – Lääketieteellisellä tiedekunnalla on jo pitkään ollut yksityisten yritysten kanssa menestyksellistä yhteistyötä, jonka perimmäisenä tavoitteena on saada potilaille entistä parempaa diagnostiikkaa ja hoitoja, tiedekunnan dekaanina vuoden 2021 loppuun asti toiminut Risto Renkonen sanoo.
Syöpäsairaalan lahjoitukset tukevat uusien, kokeellisten syöpähoitojen tutkimusta | Helsingin yliopisto www.helsinki.fi

Docrates Syöpäsairaala välittää rahaston lahjoitusten avulla kiitollisten potilaiden tuen tutkimukseen, jonka avulla kehitetään uusia immunoterapiaan perustuvia syöpähoitoja.