Suomen Akatemian myönsi meille 28,6 miljoonan euron kilpaillun rahoituksen tutkimuksemme laadun kehittämiseen kolmella profiloitumisalueella: 🔹 Ihmisen aivojen ymmärtäminen 🔹 Helsingin yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellinen instituutti 🔹 Monitieteinen terveyden ja hyvinvoinnin tutkimus Kansainvälinen paneeli arvioi hakemuksemme tällä kertaa Suomen parhaaksi.
Helsingin yliopisto menestyi Suomen Akatemian PROFI6-haussa – 28,6 miljoonaa euroa tutkimuksen laadun kehittämiseen | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Rahoituksella tuetaan Helsingin yliopiston kolmea profiloitumisaluetta: Understanding the Human Brain, Helsinki Institute for Social Sciences and Humanities ja Interdisciplinary Research for Health and Wellbeing.