Olemme päivittäneet korona-ohjeemme. Nämä päätökset ovat voimassa 30.11.2020 alkaen 10.1.2021 asti huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Tiivistelmä tässä julkaisussa. Löydät koronaohjeet kokonaisuudessaan aina linkatulta sivulta. 👇 https://www.helsinki.fi/fi/ajankohtaista/koronavirustilanne-helsingin-yliopistossa?utm_source=facebook&utm_medium=social_owned&utm_campaign=korona Tilat 🔹Yliopiston tilat suljetaan 🔹Henkilöstön sähköiset kulkuoikeudet toimivat 🔹Jokaiselle kampukselle järjestetään kiinteistö aulapalveluilla 🔹Tiloissa käytetään aina maskia, jos ei ole yksin 🔹Itseopiskelutilat suljetaan 🔹Tiedekulma suljetaan 🔹Tietokoneluokat suljetaan 🔹Unitube-studiot ovat käytettävissä Tilaisuudet, opetus ja tentit 🔹Yliopiston tiloissa ei järjestetä tilaisuuksia tai kokoontumisia 🔹Tämä ei koske välttämättömiä opetus- ja tenttitilaisuuksia tai muita ehdottoman välttämättömiä korkeintaan 10 hengen kokouksia Työskentely 🔹Etätyötä tulee tehdä kaikissa tehtävissä, joissa se on mahdollista 🔹Laboratoriotyöskentelyssä käytetään ilmoittautumismenettelyä ja edellytetään töiden suunnittelua siten, että turvallisuusohjeita voidaan noudattaa Väitöstilaisuudet 🔹Lähiväitöstilaisuuksia ei järjestetä 🔹Etätilaisuudessa voi salissa olla vain väittelijä, vastaväittäjä, kustos, mahdolliset muut arvosanalautakunnan jäsenet, av-tukihenkilö sekä väittelijän läheiset 🔹Tilassa voi olla samaan aikaan korkeintaan 10 henkilöä Kirjastot 🔹Yliopiston kirjaston toimipisteet suljetaan Kaisa-kirjastoa lukuun ottamatta 🔹Kaisa-kirjastoon ja Kansalliskirjastoon järjestetään noutoperiaatteella toimiva lainaus- ja palautuspalvelu 🔹Muilta osin myös Kansalliskirjasto on suljettu Museot 🔹Yliopistomuseo suljetaan 20.12.2020 asti yleisöltä 🔹Luomus suljetaan 20.12.2020 asti yleisöltä 🔹Kaisaniemen puutarhan ulkoaluetta ei suljeta Unisport 🔹Unisportin kaikki liikunta- ja asiakaspalvelutilat suljetaan 20.12.2020 asti Seuraava korona-info 🔹Seuraava henkilöstölle suunnattu infotilaisuus koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta pidetään maanantaina 30.11. klo 9–11.
Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Tälle sivulle päivitetään tietoa koronavirustilanteesta Helsingin yliopistossa.