Ilmastonmuutos, köyhyys, kaupungistuminen ja luonnon monimuotoisuuden ehtyminen ovat aikamme akuutteja kestävyysongelmia, joiden ratkaiseminen vaatii monitieteistä ja ratkaisukeskeistä tutkimusta. Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutti (HELSUS) vastaa haasteeseen: instituutti kokoaa yhteen noin 50 professoria ja 150 tutkijaa kuudesta eri tiedekunnasta sekä yhteistyökumppaneita yhteiskunnan eri sektoreilta. Tämän vuoden Lahjoita tänään -päivän lahjoitukset ohjataan kestävän kehityksen haasteiden ratkaisemiseen tieteen avulla. Tule mukaan tekemään tekoja maailman parhaaksi!
Lahjoita tänään päivä | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Jokainen lahjoitus on tärkeä tuki tieteelle ja auttaa tutkijoita ja opiskelijoita toimimaan paremman maailman puolesta.