Helsingin yliopisto esittelee Slushissa huippututkimukseen perustuvia innovaatioita eri tieteenaloilta. Mukana ovat muun muassa neulatonta ja kivutonta verensokerin mittausmenetelmää diabeetikoille kehittävä GlucoModicum sekä kemiallisia ja biologisia taisteluaineita neutralisoiva Biodecon. – Huippututkimukseen perustuvat yritykset tai vasta kaupallistamisprosessissa olevat innovaatiot ovat ainutlaatuisia sijoituskohteita. Sijoitusvaihtoehtoja löytyy lääketieteen keksinnöistä koulutusvientiin, toimitusjohtaja Jari Strandman Helsinki Innovation Servicesistä kertoo. Lisäksi Helsingin yliopiston HiLIFE tuo elämäntieteet mukaan Slush Y Science -tapahtumassa.
Kivuton verensokerin mittausmenetelmä ja 12 muuta tiedeinnovaatiota esillä Slushissa | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Helsingin yliopisto esittelee Slushissa huippututkimukseen perustuvia innovaatioita eri tieteenaloilta. Tällä hetkellä ajankohtaisia ovat GlucoModicum, Biodecon, Moprim ja Nanojet. Helsingin yliopiston HiLIFE tuo elämäntieteet mukaan Slush Y Science -tapahtumassa.