Kaikkien aikojen suurin saamamme lahjoitus tukee humanistista tutkimusta. Usean vuoden keskittymisrauha on Maija Lehtosen rahaston tutkijoiden Anna Ripatin ja Elise Nykäsen tutkimuksenteolle kullanarvoista. Voit tukea tutkimusta vaikuttavalla tavalla jättämällä omaisuutta sinulle tärkeän asian puolesta. Vietämme tänään kansainvälistä testamenttipäivää yhdessä muiden suomalaisten yliopistojen kanssa. Lisätietoja testamentin tekemisestä tieteelle ja taiteelle saat sinua kiinnostavasta yliopistosta.
Arkkitehtuurista eksistentiaalisiin tunteisiin – kaikkien aikojen suurin lahjoitus tukee humanistista tutkimusta | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Professori Maija Lehtosen testamenttilahjoitus on kaikkien aikojen suurin yksittäinen lahjoitus Helsingin yliopistolle.