Maijaliisa Erkkolan ravitsemustieteen kursseilla opiskelijat osallistuvat tutkimusprojekteihin ja tieteellisen tiedon jakamiseen. He saattavat testata kasvuyritysten tekemien ravitsemussovellusten käytettävyyttä tai pitää ravitsemusluentoja yliopiston ulkopuolella. Kun opinnot ahdistavat, Erkkola antaa opiskelijoilleen romaanin luettavaksi. Hän onkin yksi Helsingin yliopiston hyvinä palkituista opettajista. Elintarviketieteiden kandiohjelmaan ja muihin Helsingin yliopiston kandi- ja maisteriohjelmiin voi hakea korkeakoulujen yhteishaussa 18.3.–1.4.2020.
”Hyvä opettaja ei huoli vastausta 'en tiedä', vaan auttaa kohti ratkaisua” | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Kun opinnot ahdistavat, ravitsemustieteen yliopistonlehtori Maijaliisa Erkkola antaa opiskelijoilleen romaanin luettavaksi.