Helsingissä panostetaan tänä päivänä paljon puhtaaseen ilmaan, uusiutuvaan energiaan ja uudenlaiseen asumiseen, eli kestävään kaupunkiin. Ratkaisut eivät kuitenkaan synny itsestään, vaan ne vaativat tutkittua tietoa. Kun Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto tarvitsi apua ilmanlaatuun liittyvissä kysymyksissä, fyysikko Mona Kurppa kutsuttiin apuun. Urbaanin kestävyyden kiperiä kysymyksiä rouhitaan myös ensi tiistaina 17.4. Tiedekulman tapahtumassa Sustainable Helsinki. Saavu paikalle, seuraa verkossa tai katso tallenne myöhemmin. Linkki löytyy tapahtumasta!
Onko kaupunkibulevardin varrella hyvä hengittää? | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto kutsui fyysikot apuun. Mona Kurppa tutkii ilman epäpuhtauksia virtausmallilla.