Työ on yhä merkittävämpi osa elämäämme ja raja työelämän ja vapaa-ajan välillä on yhä häilyvämpi. Työelämän vaatimukset kovenevat entisestään. Samalla eläkeikä nousee eli työelämässä on jaksettava aina vain kauemmin. Kenellä on vastuu huolehtia työssä jaksamisesta? Työelämä myös muuttuu vauhdilla. Miten tutkinnoista saadaan uusiutuvia ja koko työelämän kestäviä? Minkälaisia tulevaisuuden kestävät työpaikat ovat? Tervetuloa huomenna 26.4. Alumnipäivään keskustelemaan kestävyydestä! Alumnit valtaavat Tiedekulman klo 17 alkaen. Jos et pääse paikan päälle, seuraa keskustelua striimin kautta.
Alumnipäivä 26.4.2018 | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Tervetuloa Helsingin yliopiston Alumnipäivään 26.4.2018! Helsingin yliopiston Alumnipäivä on alumneille omistettu päivä, jolloin Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä. Tarjoamme päivän aikana yliopiston alumnei...