Kemia on osaratkaisu moniin maailmanlaajuisiin ongelmiin. Sillä on paikkansa niin ilmastonmuutoksen hillitsemisessä kuin merten mikromuovin vähentämisessä ja terveydenhuollon kehittämisessä. Myös opiskelija Moonika Kinnunen aikoo valmistuttuaan hakeutua töihin, joissa voi omalta osaltaan pelastaa maailmaa. Hae kemian kandiohjelmaan sekä moniin muihin Helsingin yliopiston kandi- ja maisteriohjelmiin yhteishaussa 20.3.-3.4.2019.
Kemistit työllistyvät teollisuuteen, tutkijoiksi ja julkiselle sektorille | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Kemian opiskelijoille on tarjolla monenlaisia uravaihtoehtoja niin yritysmaailmassa kuin julkisella sektorilla. Kemistit tekevät muun muassa tutkimusta, tuotekehittelyä, laadunvalvontaa ja analytiikkaa.