Teologian ja uskonnontutkimuksen koulutusohjelmien opiskelijat perehtyvät uskonnontutkimukseen teologian eri oppiaineiden kautta ja tarkastelevat uskontoa ilmiönä, joka vaikuttaa historiaan, yhteiskuntaan, arvoihin ja globaalin maailman haasteisiin. Tutustu webinaaritallenteeseen, jossa opiskelijat kertovat muun muassa miksi he valitsivat teologian koulutusalan sekä mikä opinnoissa ja opiskelussa on parasta. Lopuksi he paljastavat parhaat vinkkinsä siitä, miten valmistautua hakemaan teologian ja uskonnontutkimuksen kandi- ja maisteriohjelmiin yhteishaussa 17.3.-31.3.2021.
Teologian ja uskonnontutkimuksen kandiohjelman webinaari l.facebook.com

Tutustu teologian ja uskonnontutkimuksen kandiohjelman webinaaritallenteeseen, jossa opiskelijat kertovat muun muassa miksi he valitsivat teologian koulutusalan sekä mikä opinnoissa ja opiskelussa on parasta.