Olemme uusineet kasvomaskisuosituksemme. Listaamme pääkohdat tässä päivityksessä. Suositus kokonaisuudessaan löytyy verkkosivuiltamme. Löydät viimeisimmät korona-ohjeet aina tältä sivulta. 👇 Yleisesti: 🔹Kaikille yliopiston julkisissa tiloissa liikkuville suosittelemme vahvasti maskin käyttöä 🔹Altistumisten välttämiseksi tulee aina myös noudattaa tilanteen mahdollistamaa riittävää etäisyyttä Opetus, opiskelu & ohjaus: 🔹Lähiopetus-, itseopiskelu- ja ohjaustilanteissa suosittelemme maskia 🔹Laboratorio-opetuksessa edellytämme maskia 🔹Harjoittelussa noudatetaan harjoittelupaikan ohjeita 🔹Varaamme lähiopetustilanteita varten maskeja opiskelijoille ja opettajille Tutkimus & muu työ: Suosittelemme maskia 🔹työtilanteen mukaan kaikissa tilanteissa, joissa turvavälejä ei voi toteuttaa tai jos tiloissa liikkuu paljon ihmisiä 🔹aina henkilökontaktia vaativassa tutkimustyössä Varaamme työnteon edellyttämät maskit henkilöstölle. Lopuksi: Pyydämme kaikkia yliopistolaisia, vierailijoita ja yhteistyökumppaneita ottamaan laajennettu maskisuositus vakavasti ja noudattamaan sitä, ellei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia. Tilannekeskukset antavat tarvittaessa yliopistolaisille tulkinta-apua.