Janne Virtanen kasvoi viisilapsisessa yksinhuoltajaperheessä, ja kaikesta oli pulaa. Nyt hän on valmistunut lääkäriksi ja haluaa auttaa ihmisiä myös lahjoittamalla. Helsingin yliopistolle tekemällään lahjoituksella Virtanen halusi tukea erityisesti nuoria tutkijoita, joiden voi olla uransa alussa vaikea saada rahoitusta tutkimustyöhönsä.
Minulla on mahdollisuus auttaa, siksi haluan tukea nuoria tutkijoita lahjoittamalla Helsingin yliopistolle | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Janne Virtanen valmistui lääkäriksi muutama vuosi sitten. Helsingin yliopistolle tekemällään lahjoituksella hän haluaa tukea erityisesti nuoria tutkijoita, joiden voi olla uransa alussa vaikea saada rahoitusta tutkimustyöhönsä.