Filosofien tehtävä on muistuttaa, ettei isoihin kysymyksiin ole helppoja vastauksia, sanoo käytännöllisen filosofian professori Antti Kauppinen. Tervetuloa kuuntelemaan Kauppista ja 15:tä muuta Helsingin yliopiston uutta professoria yleistajuisille juhlaluennoille yliopiston päärakennukseen Senaatintorin laidalle 5.12. Professorien tervetuliaisluennot lähetetään myös suorana videolähetyksenä, ja jokaisesta luennosta tehdään tallenne myöhemmin katsottavaksi.
Professori Antti Kauppinen: ”Onnen tavoittelu ei tee onnelliseksi” | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Filosofien tehtävä on muistuttaa, ettei isoihin kysymyksiin ole helppoja vastauksia. Onni tarkoittaa muutakin kuin iloa ja naurua, eikä kysymyksiä oikeasta ja väärästä voi lähestyä huomioimatta tunteitamme.