Kestänkö minä, kestääkö maailma? Ihmisen jokapäiväiset valinnat vaikuttavat maailman tulevaisuuteen. Tutkimus tuo arkemme vaikutuksia näkyväksi ja auttaa meitä tekemään entistä kestävämpiä valintoja – niin meidän oman hyvinvointimme kuin koko maailmankin kannalta. Miten minun hyvinvointini voi olla osa kestävää tulevaisuutta? Tiede auttaa löytämään oman polkusi kohti kestävää elämää ja hyvinvointia. Alumnipäivä 26.4. haastaa alumnit ajattelemaan ja toimimaan kestävämmin - varaa paikkasi nyt ja tule mukaan keskustelemaan!
Alumnipäivä 26.4.2018 | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Tervetuloa Helsingin yliopiston Alumnipäivään 26.4.2018! Helsingin yliopiston Alumnipäivä on alumneille omistettu päivä, jolloin Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä. Tarjoamme päivän aikana yliopiston alumnei...