Ilmastonmuutos ei kohtele ihmisiä tasapuolisesti. Kaupunkiympäristöpolitiikan professori Sirkku Juhola tutkii, miten esimerkiksi kaupunkilaisten varallisuus ja asuinpaikka vaikuttavat ilmastonmuutoksen aiheutamiin riskeihin. Juhola on yksi Uusien professorien juhlaluennot – Inaugural lectures -taphtuman puhujista 29. toukokuuta. Tervetuloa yliopiston päärakennukseen tai striimin ääreen kuulemaan, mitä uudet professorit tutkivat!
Miten kaupungit voivat suojautua ilmastonmuutokselta? | Helsingin yliopisto helsinki.fi