Terveytemme riippuu keskeisesti siitä, kuinka hyvin tunnemme ympäristömme ja eläinkunnan. Tutkimuksen avulla ymmärrämme koronaviruksen kaltaisia eläimistä ihmisiin siirtyviä tartuntatauteja ja voimme löytää ratkaisuja nykyiseen ja mahdollisiin tuleviin pandemioihin. Tutkijamme ovat jo mm. löytäneet uutta tietoa COVID-19-taudin vakavalle muodolle altistavista tekijöistä. Eläinlääketieteen asiantuntijat ovat merkittävässä roolissa, kun pyritään turvaamaan eläinten ja ihmisten terveys. Vietämme tänään 24.11. Lahjoita tänään -päivää ja kutsumme sinut mukaan tukemaan eläinlääketieteellistä huippututkimusta. Lahjoita nyt ja olet mukana parantamassa eläinten ja ihmisten terveyttä ja hoitoa.
Tieteen voimalla turvaamme eläinten ja ihmisten terveyden – Lahjoita tänään | Lahjoita | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Lahjoita tänään -päivänä 24.11. kutsumme ihmiset mukaan tukemaan eläinlääketieteellistä huippututkimusta. Lahjoita nyt ja olet mukana parantamassa eläinten ja ihmisten terveyttä ja hoitoa.