Pyrkimys saada koronavirus ja sen seuraukset hallintaan muuttaa maailmaa perustavanlaatuisesti. Työelämäprofessori Pekka Sauri keskustelee tutkijoiden kanssa koronakriisin myötä häämöttävistä näköaloista Tiedekulman ja valtiotieteellisen tiedekunnan viikoittaisessa ohjelmasarjassa. Poikkeuslinjalla striimataan keskiviikkoisin klo 15–16 ja julkaistaan seuraavana päivänä tallenteena, Youtube-videona ja podcastina. Tervetuloa ruudun ääreen!
Poik­keus­lin­jal­la avaa nä­kö­alo­ja pa­rem­paan tu­le­vaan: uusi oh­jel­ma al­kaa 25.3. | Helsingin yliopisto helsinki.fi

Poikkeuslinjalla-ohjelmasarjassa Helsingin yliopiston tutkijat keskustelevat työelämäprofessori Pekka Saurin kanssa koronakriisin myötä häämöttävistä näköaloista.