Kestävyys on lähellä kaupunkiekologi Jari Niemelän sydäntä. Hänen kunnianhimoinen työnsä kestävän tulevaisuuden puolesta näkyy niin yliopistolla, yhteiskunnassa kuin kotonakin - ja jatkuu nyt lahjoittamalla. Niemelä toivoo voivansa esimerkillään innostaa muitakin lahjoittamaan kestävyyttä edistävään rahastoon.
”Kestävä kehitys on aina kulkenut mukanani” - Jari Niemelän lahjoitus jatkaa hänen tärkeää työtään kestävän tulevaisuuden puolesta | Helsingin yliopisto l.facebook.com

Kaupunkiekologi Jari Niemelän uran punainen lanka on kestävyyden edistäminen niin yliopistolla, yhteiskunnassa kuin kotona. Niemelän tekemä merkittävä lahjoitus kestävyystutkimuksen tueksi on yksi tavoista, joilla hän haluaa omalta osaltaan rakentaa kestävää tulevaisuutta meille kaikille...